Maak je Knuffel


De kinderworkshop Maak je Knuffel is een superleuke activiteit voor zowel de ouders als de kinderen en heeft een bijzonder en betoverend concept waarbij het kind en de grenzeloze fantasie centraal staat.
In een aantal stappen brengen kinderen een eigen Wensknuffel tot leven en wat is nu leuker voor kinderen dan hun eigen knuffel zelf te maken?

Wensknuffels zijn knuffels met karakter.
Zoek eerst een knuffel uit, van beertje tot olifant, van dinosauriër tot lieveheersbeestje etc.
Wij beschikken over een groot assortiment Wensknuffels zodat er altijd wel een knuffel tussen zit die je hart zal stelen.
Als de Wensknuffel is uitgezocht begint het echte werk.
De Wensknuffel moet worden gevuld, zowel met de hand als met onze speciale vulmachine vinden kinderen dit fantastisch om te doen.

Als de Wensknuffel is gevuld dan is het tijd voor de Wensceremonie.
Een Wensceremonie geeft het karakter aan de beer en zorgt dat de wens van het kind voor altijd zal worden bewaakt.
De wensen worden op bijzondere wijze in het hartje geblazen, waarna het wenshartje in de knuffel wordt geplaatst.

De Wensknuffel is nu geboren!!
Iedere knuffel die geboren wordt krijgt een geboortecertificaat, vul die in met de naam en geboortedatum van je knuffel, wil je hem cadeau doen, schrijf er dan een persoonlijke boodschap bij.

Elk kind verlaat uw evenement met een zeer persoonlijk aandenken, zelfs jaren later zullen ze nog weten waar zij de Wensknuffel hebben gemaakt.
In hun leuke cadeauhuisje en met het wenshartje om hun nek zijn de Wensknuffels fantastisch om cadeau te geven.

  € 1250,00 Tijdsduur ; max 5 uur
Reiskosten; vrij 100Km af Rotterdam
prijzen excl BTW
Hoe werkt Maak je Knuffel ?

Tijdsduur:  5 uur (elke 25 minuten start een nieuwe workshop(= 10 x 25 minuten)
Inbegrepen: 100 knuffels van 20 cm. hoog (max. 10 kinderen per 25 minuten), vulling, wenshartjes, geboortecertificaten en kadohuisje of rugzak en 2 personen begeleiding. 
We werken met een volgnummersysteem. Kinderen kunnen zelf een nummertje pakken. Op een groot bord is af te lezen welk nummertje op welke tijdstip aan de beurt is.
De mensen kunnen dus een bonnetje nemen en terug komen op de tijd die op het bord staat.
Aankleding/inrichting ruimte: Wensknuffelexpress (bestaande uit een locomotief met 2 tot 3 wagons, afzetpaaltjes om het gebied af te schermen, nummertjesapparaat met bord met workshoptijden.

Extra opties:
T-shirtjes pimpen voor de knuffel op knutselterras per 100 shirtjes incl. materiaal en begeleiding. Deze optie heeft invloed op de duur van de workshop en is daarom maatwerk en in overleg.
Gepersonaliseerde geboortecertificaten of T-shirtjes met opdruk (op aanvraag)
Benodigde ruimte: ca. 12 m2, indien het evenement buiten plaatsvindt moet er een mogelijkheid zijn om bij slecht weer overdekt te gaan staan of te overdekken.