Pieten Pretplein


Pieten Pretplein te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlTijdens dit pietenfeest worden kinderen omgetoverd tot hulppieten, kunnen zij een pietenbaret maken, leren ze hoe je pakjes bezorgd op de stormbaan en wie zoet is….

Onze 6 pieten maken er op uw locatie een echt feestje van.
Let maar eens op: de schminkpiet veranderd alle kinderen in echte hulppieten, vervolgens kunnen de kinderen onder begeleiding van twee pieten over de mega-hindernisbaan om de zak met pakjes in de schoorsteen te krijgen.
Pieten Pretplein te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlBij de knutselpiet mogen kinderen een baretje knutselen en een lekker zakje popcorn of een suikerspin maakt het feest compleet. Wanneer alles met goed gevolg is afgelegd, krijgen de kinderen een echt “hulppieten” diploma!
Als klap op de vuurpijl kunt u optioneel ook de Sint een bezoekje laten brengen aan dit pietenfestijn.
Al met al 4 uur lang een fantastisch Pietenfeest!
Wanneer u op zoek bent naar een activiteit die de Sinterklaassfeer er goed in brengt?
Dan is het Pietenpretplein dé uitkomst!

Pieten Pretplein te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlBij het Pietenpretplein wordt begeleid door 6 Pieten en het volgende meegeleverd: hindernisbaan, grimematerialen, suikerspin of popcorn, alle benodigde knutselmaterialen, knutselterras bestaande uit 3 tafels & 6 bankjes en de diploma's.

Het enige waar u zelf voor moet zorgen is een vrije ruimte van 13 x 4 x 3 meter en de benodigde stroomvoorziening van 3 x 220 volt

  € 16950,00 Tijdsduur ; max 4 uur
 
Reiskosten; € 0,40 per Km af regio Rotterdam
Prijzen exclusief BTW