Snuffy & Rimpel


Vol trots presenteren wij onze nieuwe Sinterklaasshow.
In de afgelopen 5 jaar dat wij met zo`n productie spelen, hebben Winfried & Angélique gemerkt dat de shows een groot succes zijn. Mede door de spannende verhalen en de goede acteurs zitten de kinderen helemaal in het avontuur.
Natuurlijk  zijn we blij met het mooie Sinterklaaskostuum (dezelfde als van TV) en de mooie pietenkostuums die speciaal voor ons gemaakt zijn!


SNUFFIE het goochelkonijn en RIMPEL de brutale hond bereiden de komst van SINTERKLAAS voor. De presentatie is in handen van WINFRIED. Hij goochelt, moduleert ballonen en met de hulp van SNUFFIE & RIMPEL moet het dit jaar eindelijk eens goed komen. Als Winfried nog even belt met HIPPE PIET ontdekken ze samen dat er van alles op raadsel achtige wijze verdwijnt uit het kasteel van SINTERKLAAS. WINFRIED, SNUFFIE, RIMPEL en de hele PIETENBENDE zetten alles op alles om het feest tot een goed eind te brengen en de verdwenen cadeautjes, staf en het grote boek terug te vinden. Is er een dief in het kasteel? Met de hulp van alle kinderen en wat magie gaan ze proberen het feest te redden!!!! ALS DIT MAAR GOED KOMT?

Tijdens de show zijn er een aantal telefoon gesprekken met de beeldtelefoon. Op het videoscherm ziet het publiek met wie WINFRIED aan het bellen is en wat er op die locatie gebeurd. Doormiddel van die gesprekken maakt het publiek kennis met de hele PIETENBENDE. En beleven ze een spannend sinterklaas avontuur! Met achtervolgingen, stunts en spektakel.

  € 1395,00 Tijdsduur ; 105 minuten
Reiskosten; vrij 100Km af Rotterdam
Prijzen exclusief BTW