Snuffie & Rimpel


Snuffie en Rimpel Sinterklaasshow te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlEen multimedia kinderspektakelshow met goochelaar Winfried, Snuffie het goochelkonijn, Rimpel de brutale hond, Sinterklaas en zijn Pieten in één programma.

Vol trots presenteren zij hun nieuwe Sinterklaasshow "Paniek in het Kasteel"
Als kindergoochelaar Winfried belt met de beeldtelefoon komen hij en de kinderen er achter dat Malle Pietje een fout heeft gemaakt.
Snuffie en Rimpel Sinterklaasshow te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlDe pakjes voor de kinderen in de zaal worden door een Zwarte Piet met pakjes bus 13 naar een verkeerde plaats in Nederland gebracht.
De goedheiligman en Cheer Piet zijn in paniek.

Winfried en de kinderen gaan samen opzoek gaan naar een oplossing.
Sinterklaas stapt in de Klaasmobiel en zet de achtervolging in samen met Malle Pietje en P.P.
Zullen ze pakje bus 13 nog kunnen inhalen? De pakjes meenemen, zodat de kinderen in de zaal hun cadeau toch nog krijgen?

Komt Sinterklaas wel dit jaar?
Snuffie en Rimpel Sinterklaasshow te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlMet ballonnen en magie zullen goochelaar Winfried en de kinderen hun best moeten doen en alles uit de kast halen om het Sintfeest tot een goed einde te brengen. Als dit maar goed afloopt? Komt Sinterklaas wel? Krijgt iedereen dit jaar wel een cadeau?

Tijdens de Sinterklaasshow zijn er een aantal telefoon gesprekken met de beeldtelefoon. Op het videoscherm ziet het publiek met wie presentator WINFRIED aan het bellen is en wat er op die locatie gebeurd. Doormiddel van die gesprekken maakt het publiek kennis met de hele PIETENBENDE. En beleven ze een spannend sinterklaas avontuur! Met achtervolgingen, stunts en spektakel.

Snuffie en Rimpel Sinterklaasshow te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlIn de afgelopen 5 jaar dat wij met zo`n productie spelen, hebben we gemerkt dat de shows een groot succes zijn. Mede door de spannende verhalen en de goede acteurs zitten de kinderen helemaal in het avontuur. 

Natuurlijk  zijn we blij met het echte Sinterklaaskostuum (dezelfde als van TV) en de mooie pietenkostuums die speciaal voor ons gemaakt zijn! 

Dit thema kinderspektakel speelt zich af in een mooi decor met videoscherm. Deze 105 minuten durende show (incl. 15 min. pauze) is tevens voorzien van professionele licht- en geluidsinstallatie. (A-set tegen meer prijs grote set mogelijk.)

  € 1395,00 Tijdsduur ; 105 minuten
Reiskosten; vrij 100Km af Rotterdam
Prijzen exclusief BTW