De zingende IJsprinses


Zingende IJsprinses te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlRond de kerstperiode is deze prachtige winterse IJsprinses weer in het land.
Naast dat ze er betoverend uitziet, heeft ze ook een prachtige stem, welke vele harten kan verwarmen tijdens de koude winterdagen.
Samen met haar besneeuwde winterwagen laat ze de kerst klassiekers door de straten klinken. 
Zingende IJsprinses te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlUiteraard is het geluid versterkt waardoor het publiek in volle teugen kan genieten van deze muzikale kerst act.
Deze zingende winterprinses zal veel bewondering trekken, vooral als het in december al vroeg begint te schemeren en alle lampjes in de kerst act zichtbaar worden.

De IJsprinses is door haar mobiliteit een fantastische aanvulling voor kerstmarkten en overige winterse evenementen.
Mag ze u ook betoveren?

Super leuk om in te zetten tijdens Kerst maar ook Winterse evenementen.
Denk hierbij aan Kerstmarkten en Winterfairs, uitermate geschikt voor mobiele kerst act, muzikaal kerst entertainment, winkelcentrum kerst entertainment, muzikaal kerst entertainment, kerstmarkt act, winter entertainment, december muziek.

  750,00 Tijd; 3 x 40 min
(max 4 uur)
Reiskosten; 0,25 per km vanaf regioBreda, prijzen ex. BTW

Vindt u de artiest van uw keuze niet op onze website?
Dit wil niet zeggen dat wij uw aanvraag niet kunnen honoreren.
Ons aanbod is nu eenmaal vele malen groter dan hetgeen u op onze site kunnen laten zien..

Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc.
Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info en/of boekingen:  0181 324310  of e-mail: info@kwekel-evenementen.nl